beautyway
  • “სოდიუმის

სოდიუმის დეჰიდროაცეტატი ( ორგანული კონსერვანტი)


20

აირჩიეთ წონა:

გაზიარება

INCI: Sodium Dehydroacetate

დეჰიდროაცეტილის მჟავა ორგანული კონპონენტია რომელიც ხშირად გამოიყენება კოსმეტიკური საშუალებების ფორმულირებისას როგორც კონსერვანტი

წარმატებით ებრძვის სოკოვანი ინფექციების და ბაქტერიების წარმოქმნას

დოზირება ფორმულაში: 0.1-0.6%

არ წარმოადგენს ალერგენს, უსაფრთხოა კანზე გამოსაყენებლად

სხნადობა: კარგად იხსნება წყალში

 

 

 

ფასი
20
ნანახია
4940