beautyway
  • “კაკლის

კაკლის ზეთი


18

აირჩიეთ ზომა:

გაზიარება

 

კაკლის ზეთის მთავარ ღირსებაა მასში შემავალი ვიტამინი E და უჯერი ცხიმოვანი მჟავები, რომელიც კანს არამხოლოდ ახალგაზრდულ შესახედაობას უნარჩუნებენ, არამედ ებრძვიან თავისუფალ რადიკალებს.გამოიყენება მგრძნობიარე და ნებისმიერი ტიპის კანისთვის, სწრაფად შეიწოვება, ღრმად ატენიანებს.

 

კაკლის ზეთი კანისთვის

 

გამოიყენება მშრალი, მგრძობიარე ნებისმიერი ტიპის კანისთვის, აკნესკენ მიდრეკილი, ეგზემისა და ფსორიაზის დროს, იცავს გარემოს დაბინძურებისა და გამოსხივებისგან.

 

 

 

კაკლის ზეთი თმისთვის

ოლეინის ცხიმოვანი მჟავების წყალობით აჯანსაღებს და აღადგენს თმის სტრუქტურას, უწყობს მის ზრდას, ებრძვის ქერტლს,არეგულირებს ცხიმის გამოყოფას.

 

 

თვისებები

სამკურნალო

ანტიოქსიდანტური

აღმდგენი

დამატენიანებელი

 

გამოყენების მეთოდები:

 

კოსმეტიკური მიზნებისთვის

შეგიძლიათ დაიტანოთ სუფთა სახით ან გამოიყენოთ როგორც საბაზისო ზეთი კრემების, შამპუნების და კოსმეტიკის დასამზადებლად

 

 

მასაჟისთვის

გამოიყენება სუფთა სახით. შეგიძლიათ დაუმატოთ სასურველი ეთერზეთი შედეგის გასაძლიერებლად.

 

დამზადებულია

დაწურულია და დამზადებულია ინდოეთში, საქართველოში  ჩამოტანილი და    დაფასოებულია შპს ბიუთი ვეი-ის მიერ.

 

სერტიფიკატები

ბრენდი
Rakesh Sandal Oil
ფასი
18
ქვეყანა
ინდოეთი
ნანახია
2608