beautyway
  • “ბროწეულის

ბროწეულის ზეთი


14

აირჩიეთ ზომა:

გაზიარება

 

ბროწეულის ზეთი შეიცავს პოლიფენოლს, რომელიც ანიჭებს ზეთს ძლიერ ანტიოქსიდანტურ თვისებებს. ასევე შეიცავს  იშვიათ ცხიმოვან მჟავას-პუნიცინის მჟავას(ომეგა 5). გაჯერებულია ვიტამინებით,ცხიმოვანი მჟავებითა და მინერალებით რაც მას არაერთ სასარგებლო თვისებას ანიჭებს. ხელს უწყობს კანის სტრუქტურის გაუმჯობესებს, ითვლება ანტიასაკობრივ ზეთათ, ხელს უწყობს კოლაგენისა და ელასტინის გამომუშავებას.

 

 

 

 ბროწეულის ზეთი კანისთვის

 

იდეალურია მშრალი და ყველა ტიპის კანისთვის, აღადგენს კანის სტრუქტურას, აძლევს თანაბარ იერს, ასწორებს ნაოჭებს, აახალგაზრდავებს კანის სტრუქტურას. ასევე გამოიყენება ფსორიაზისა და ეგზემის სამკურნალოდ

 

 

ბროწეულის ზეთი თმისთვის

ღრმად ატენიანებს თმის სტრუქტურას, ებრძვის ქერტლს.

 

ბროწეულის ზეთი კულინარიაში

 

 გამოიყენება სალათებზე ზემოდან მოსასხამად. არ გამოიყენება როგორც შესაწვავი ზეთი

თვისებები

სამკურნალო

ანტიასაკობრივი

აღმდგენი

დამატენიანებელი

 

გამოყენების მეთოდები:

 

კოსმეტიკური მიზნებისთვის

შეგიძლიათ დაიტანოთ სუფთა სახით ან გამოიყენოთ როგორც საბაზისო ზეთი კრემების, შამპუნების და კოსმეტიკის დასამზადებლად

 

 

მასაჟისთვის

გამოიყენება სუფთა სახით. შეგიძლიათ დაუმატოთ სასურველი ეთერზეთი შედეგის გასაძლიერებლად.

 

დამზადებულია

დაწურულია და დამზადებულია ინდოეთში, საქართველოში  ჩამოტანილი და    დაფასოებულია შპს ბიუთი ვეი-ის მიერ.

 

სერტიფიკატები

ბრენდი
Rakesh Sandal Oil
ფასი
14
ქვეყანა
ინდოეთი
ნანახია
2517