beautyway
  • “მორინგას

მორინგას ზეთი


23

აირჩიეთ ზომა:

გაზიარება

 

100% ორგანული მორინგას  ზეთი ერთ-ერთი ყველაზე მოთხოვნადი ზეთია კოსმეტიკის შექმნის პროცესში, იგი მდიდარია ანტიოქსიდანტებით და ვიტამინებით. მორინგას ზეთი შეიცავს 72%-მდე ოლეინის მჟავას, რისი მეშვეობითაც იგი ღრმად აღწევს კანის უჯრედებში და ატენიანებს მას.

 

მორინგას ზეთი კანისთვის

იდეალურია მშრალი კანისთვის, ნაოჭების გასასწორებლად და კანის თანაბარი ფერის მისაღებად.

 

 

მორინგას ზეთი თმისთვის

ოლეინის ცხიმოვანი მჟავების წყალობით აჯანსაღებს და აღადგენს თმის სტრუქტურას, უწყობს მის ზრდას, ებრძვის ქერტლს,არეგულირებს ცხიმის გამოყოფას.

 

 

თვისებები

დამცველობითი

ანთების საწინააღმდეგო

აღმდგენი

დამატენიანებელი

 

გამოყენების მეთოდები:

 

კოსმეტიკური მიზნებისთვის

შეგიძლიათ დაიტანოთ სუფთა სახით ან გამოიყენოთ როგორც საბაზისო ზეთი კრემების, შამპუნების და კოსმეტიკის დასამზადებლად

 

 

მასაჟისთვის

გამოიყენება სუფთა სახით. შეგიძლიათ დაუმატოთ სასურველი ეთერზეთი შედეგის გასაძლიერებლად.

 

დამზადებულია

დაწურულია და დამზადებულია ინდოეთში, საქართველოში  ჩამოტანილი და    დაფასოებულია შპს ბიუთი ვეი-ის მიერ.

 

სერტიფიკატები

ბრენდი
Rakesh Sandal Oil
ფასი
23
ქვეყანა
ინდოეთი
ნანახია
2552